Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:

"Bazıları yüksek bir duvardan bir tuğla kopartmaya ve fitne tohumu ekmeye çalıştı ama olmadı. Sapasağlam duruyoruz. Bu yalnız bir parti meselesi değil bir dava meselesi. Buna hep beraber dikkat ediyoruz ve etmeliyiz"

AMASYA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bazıları yüksek bir duvardan bir tuğla kopartmaya ve fitne tohumu ekmeye çalıştı ama olmadı. Sapasağlam duruyoruz. Bu yalnız bir parti meselesi değil bir dava meselesi. Buna hep beraber dikkat ediyoruz ve etmeliyiz" dedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Yıldız, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti Amasya İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde Amasya'nın üzerine düşeni yaptığını belirtti.

İlin yüzde 56 oy ile Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını anlatan Yıldız, "Bütün bunlar için çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'deki istikrarı Amasya bu çalışmasıyla daha uzun yıllara yayacak. Türkiye'yi daha güzel günler bekliyor. Bazıları yüksek bir duvardan bir tuğla kopartmaya ve fitne tohumu ekmeye çalıştı ama olmadı. Sapasağlam duruyoruz. Bu yalnız bir parti meselesi değil bir dava meselesi. Buna hep beraber dikkat ediyoruz ve etmeliyiz" diye konuştu.

Ardından Büyük Ağa Medresesi, Sabuncuoğlu Şerafeddin Tıp ve Cerrahi Müzesi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Yıldız, Şehzadeler Gezi Yolu, Minyatür Amasya ve Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi'ni gezdi.

Bakan Yıldız, daha sonra Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i makamında ziyaret ederek kentte yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı