Ender Kalkan: Şampiyon olmayı hedefliyoruz

Ender Kalkan: Şampiyon olmayı hedefliyoruz

Bölgesel Amatör Ligi (BAL Ligi) 5.Grup ekiplerinden temsilcimiz Akşehir Spor Başkanı Ender Kalkan, şanslı bir grupta yer aldıklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 Sezonu Statüsü ve grupları geçtiğimiz gün açıklanmıştı. Temsilcimiz Akşehir Spor, diğer Konya temsilcileri Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor  ile 5. Grupta mücadele edecek.

Akşehir Spor’un bulunduğu 5’inci grubu ve takımın hazırlıklarını gazetemize değerlendiren Akşehir Spor Kulüp Başkanı Ender Kalkan Akdeniz takımlarının geçen yıl ki gibi güçlü olmadıklarını belirterek Konya takımları arasında en güçlü takımın Akşehir Spor olduğunu söyledi. Kalkan, “Yeni sezonda 5. Grup çekişmeli maçlara sahne olacak. Biz geçen yıla göre çok farklı bir konumdayız. Hem hazırlık olarak hem takım olarak bu sene sahalarda çok farklı bir Akşehir Spor olacak. Gruplarla ilgili olarak geçen yıl güçlü olan Akdeniz takımları bu seneki grupta güçlü değiller. Baktığımızda çok ciddi bir şansımız var. Yaptığımız hazırlıklarımızda da takımımızdaki oyuncularımızın ve teknik heyetimizin umut dolu çalışmaları bizleri umutlandırıyor. Takımımıza güveniyoruz. Önümüzdeki günlerde takımımıza bir takviye daha düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şu ana kadar çok güzel bir hazırlık evresi geçirdik. Lige hazırız. Rakiplerin kim olmasından çok bizim kendi durumumuz önemli. Şampiyonluk yolunda büyük adımlarımızı hazırlık döneminde tamamladık. Akşehir Spor’un bu sene grubunda çok başarılı işlere imza atacağını hep birlikte göreceğiz. Taraftarlarımıza bu sene büyük görevler düşüyor. Her zaman takımının yanında olan büyük Akşehir Spor taraftarını bu sene de iç ve dış sahamızdaki maçlarda yanımızda görmek istiyoruz. Ben sezonun dostluk ve fair play anlayışı çerçevesinde, başarının elbette hedeflendiği ancak bu kavramların ön plana çıkarıldığı bir anlayışla oynanmasını umut ediyorum. Biz Akşehir Spor olarak elimizden geleni yapacağız.”

BÖLGELER VE TAKIMLAR

Yeni sezon’da 13 takımın bulunduğu 5.grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Akşehir Spor’un gurubunda; diğer Konya takımları Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor, Mersin bölgesinden Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Mersin B.Şehir BLD.Meskispor, Adana bölgesinden Ceyhan Belediye Futbol Kulübü, Ceyhan Doğanspor, Adana Seyhan Belediyespor, Aksaray’dan Aksarayspor 1989 ve 68 Yeni Aksarayspor, Karaman’dan Karaman Belediyespor ve son olarak Osmaniyespor yer alıyor.