Emre Uslu izini kaybettirmeye mi çalışıyor?

Emre Uslu izini kaybettirmeye mi çalışıyor?

Uzun süre ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ firarisi Emre Uslu, Anadolu Ajansı tarafından geçtiğimiz yıl evinin bulunduğu sokakta görüntülenmişti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu, geçtiğimiz sene, Anadolu Ajansı (AA) tarafından ABD'nin Virginia eyaletindeki evinin bulunduğu sokakta görüntülendi.

AA muhabirinin 15 Temmuz ve FETÖ ile bağlantısı hakkındaki sorularına sinirlenen Uslu, cep telefonuyla fotoğraflarını çektiği AA ekibini "polis çağırmakla" tehdit etti.

Hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı olan firari Uslu'nun, FETÖ bağlantılı olduğu iddia edilen Virginia International University'de ders verdiği de öğrenilmişti.

Öte yandan, bu olayın ardından sosyal medyayı daha aktif şekilde kullanan Uslu, Twitter hesabı üzerinden uzun süre kara propaganda yapmayı sürdürdü.

AKŞENER YAZIŞMALARINI SİLMİŞTİ

Seçim sürecine girilmesi ile birlikte açıktan İYİ Parti'yi ve Meral Akşener'i destekleyen Emre Uslu, sosyal medyada Akşener lehine mesajlar paylaştı.

Ayrıca, Emre Uslu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile özel yazışmalar yaptığı da ortaya çıktı.

Meral Akşener, Emre Uslu'nun, 20 Temmuz 2013'te Twitter'da yazdığı"Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu:))" şeklindeki açıklamasına, "Allah razı olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Akşener, Uslu'nun, "Bugün gerçekten pozitif olacağım. Siz iyi haber verin bari sn. Bakan?" şeklindeki sorusuna ise, "Ben muhalefetim olmaz. Siz bulun ki rahat uyuyalım:))" demişti.

Konunun medyaya yansıması üzerine, Akşener o yazışmaları sildi.

EMRE USLU NEREDE?

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Emre Uslu'nun bu gelişmeler üzerine bir süredir sessizliğe gömülmesi ise dikkat çekti.

FETÖ firarisinin Akşener'e açık destek verdiği mesajları nedeniyle örgüt talimatı ile kızağa çekilmiş olabileceği belirtildi. 

Öte yandan, Emre Uslu'nun, MİT ve Türk güvenlik güçlerini yurt dışında yürüttüğü başarılı FETÖ operasyonlarından endişe ederek saklanmayı tercih ettiği değerlendirmesi de yapıldı.

Uslu'nun 10 Mayıs'tan bu yana sosyal medyada hiçbir paylaşım yapmamaması, "FETÖ'cü Emre Uslu izini kaybettirmeye mi çalışıyor?" şeklinde yorumlandı.

Etiketler :