Emniyet hizmet binası için protokol imzalandı

Emniyet hizmet binası için protokol imzalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği ve Kocasinan Belediyesi arasında Osmangazi Mahallesinde yapılacak yeni emniyet hizmet binası için protokol imzalandı.Valilikten...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği ve Kocasinan Belediyesi arasında Osmangazi Mahallesinde yapılacak yeni emniyet hizmet binası için protokol imzalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar katıldı.

Kamçı'nın emniyet hizmet binasını Kayseri'ye kazandıran Kocasinan Belediyesine teşekkür ettiği belirtildi.

Gerek yerel yönetimlerin gerekse mahalli idarelerin güvenlik konusunda önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Kamçı, şunları kaydetti:

"Şehrimizde devletimiz tarafından yapılan yatırımlar var. Polis merkezleri yapılmaya çalışılıyor. Buna rağmen eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri gidermek adına Büyükşehir Belediyemiz 2 tane polis merkezinin temelini attı. Onun haricinde Melikgazi Belediyesi bir temel attı. Kocasinan Belediyesi’de Osmangazi Mahallesine Polis Merkezi yapacak. Daha önce uyguladığımız projelerde Selçuklu mimarisine özgü bir mimari kullanıldı. Kocasinan Belediyesi tüm masraflarını karşılamak üzere emniyet teşkilatımıza güzel bir bina yapacak."

Törenin, protokolün imzalanmasının ardından sona erdiği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :