Emmioğlu Giyim'e yoğun ilgi

Emmioğlu Giyim'e yoğun ilgi

Konya'nın hazır giyim sektöründeki güçlü markası Emmioğlu Giyim Mağazaları tarafından bu yıl 7. si gerçekleştirilen umre kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine sunduğu kalite ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Emmioğlu Giyim'e gelen vatandaşlar hem alışveriş yapıyor hemde umre heyecanı yaşıyor. 

24 Kasım 2014'de başlayan ve 10 Nisan 2015 tarihinde sona erecek umre kampanyasının tarih olarak ortalarına geldiklerini kaydeden Emmioğlu Giyim Mağazaları  Medya ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gökay, '' Giyim sektöründe istikrarımızı hiç bozmadan  6 yıldır umre kampanyası yaparak hem perakende sektörüne örnek olduk hemde müşterilerinin beğenisini kazandık. Bu yıl 7. sini gerçekleştirdiğimiz umre kampanyasında müşterilerimizin her yıl artarak devam eden büyük ilgisi ile karşılaştık'' dedi.  Kampanya içeriği hakkında da bilgi veren Gökay,'' Berlirtilen tarihler arasında Aziziye Mahallesi Piri Mehmet Paşa çarşısındaki mağazamızdan tek seferde 50 tl ve katlarında alışveriş yapan müşterimiz kupon doldurarak 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Kampanya sonunda bu umre ziyareti piyangosunun talihlileri Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişle belli olacak. Toplam 30 kişinin 15 günlük umre ziyareti kazanacağı çekiliş sonrası kazanan talihliler 2015 yılı mayıs, haziran ayı içersinde Hennes Tour farkıyla kutsal topraklara uğurlanacak. Bu yılda her yıl olduğu gibi gönderdiğimiz müşterilerin huzurlu bir şekilde seyahat ve ibadet yapmaları için gayret sarfedeceğiz''diye söyledi.  

TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLI

Kampanya'nın tüm reyonlarda geçerli olduğunu söyleyen Gökay, ''Perakende mağazamızın tüm reyonlarında bay, bayan, çocuk giyim, iç giyim, manifatura ve meruşat ürünlerinden alışverişle kampanya ya  katılınabilir'' diye konuştu.  

7 YILDA 155 KİŞİ UMRE'YE GÖNDERDİK

Gökay, ''7. kampanyamızda, bu yıl ile birlikte 155 Kişiyi umre'ye uğurlamış olacağız. Bu sayı ile Konya'da en çok umreye gönderen firma olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz. Emmioğlu Giyim Mağazaları olarak yenilikleri yakından takip ederek, müşterilerimize zengin bir ürün gamı sunuyoruz. Aynı zamanda kalitemiz ve fiyatlarımız ile insanların huzurlu bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Okul kıyafetlerinde ve özel ürünlerde de hizmet veriyoruz. Konya ve çevre bölgelerden gelen müşterilerimizin ilgisinden çok memnunuz. Umre kampanyamız daki amacımız değerli müşterilerimiz ile kazancımızı en anlamlı şekilde paylaşmaktır. 6 Yıl'da firmamız vesilesi ile umre'ye gitmiş müşterilerimizin dualarını almak bizlerin heyecan ve gayretini arttırıyor. Bu yıl umre'ye gidecek talihli sayımızı 30'a çıkarttık. Kampanya'dan faydalanmak için tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz'' diye sözlerine ekledi.