Emiroğlu: Sağlam projelerle geliyoruz

Emiroğlu: Sağlam projelerle geliyoruz

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Celal Emiroğlu, “daha düzgün, sağlam ve sağlıklı projelerle geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (KSMMMO) yeni dönem başkanı 16 Nisan Pazar günü yapılacak seçim sonrası belli olacak. Başkan Adayı ve Konya Muhasebe Hukuk Eğitim ve Kültür Derneği (KONMUHDER) Başkanı Celal Emiroğlu Esnaf sanatkarlar odasında düzenlediği kokteylde projelerini tanıttı.

‘Değiştir ki gelişimde imzan olsun’ sloganıyla yola çıkan Başkan Adayı Celal Emiroğlu, ”Bu Pazar seçimlerimiz olacak. Çok adaylı bir yarış içerisindeyiz. Aday sayısının çokluğundan dolayı sizlere daha iyi hizmet edileceğini tahmin ediyoruz. Bu yarış içerisinde sanal, ütopya projeler değil daha ayağı yere basan, daha düzgün, sağlam ve sağlıklı projeler üretmeye çalıştık. Bunları yaparken kırk düşünüp bir kez değerlendirdik. 2010 senesinden bu yana faaliyette olduğumuz KONMUHDER Derneğimiz var. Burada çok ciddi çalışmalar yaptık. Bu faaliyetler içerisinde yaptığımız çalışmalar birçok odanın, birçok kuruluşun önünde yer aldı. Bazı zamanlar Ankara’da bürokraside, bazı zamanlar da şehrimizde il müdürleriyle bir araya geldik. Dernek bünyesinde yayınladığımız dergilerimizi sunduk. O dergilerin her biri göz nurudur. Hepsinin içerisinde bir emek vardır. Dernek çalışmalarını yaparken hem ekip ruhunu ortaya koyduk, hem de birlikte nasıl bir ahenkli ses çıkar anlayışını icra ettik. Çıraklık ve kalfalık dönemini bitirdik. Ustalık görevine talibiz. Yetki verirseniz ustalık dönemini birlikte yönetme talibimiz var” ifadelerini kullandı.

emiroglu-(5).jpg

“ÖNCELİKLE SAMİMİ OLACAĞIZ”

Başkan seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri en önemli unsurun oda ile meslektaşlar arasındaki samimiyet olduğunu dile getiren Emiroğlu, “Öncelikle samimi olacağız. Seçimden seçime ya da aidat dönemlerinde hatırlanan bir meslektaş olmayacağız. Biz her daim sizinle birlikte yaşayan oda yönetimi olacağız. Aklınıza oy zamanları gelen bir meslek odası yönetimi olmayacağız. Burada istediğimiz tek şey her zaman birlikte olmaktır. 3 yılda bir arayan yapı olmayacağız. Her yıl yönetim kurulumuzdan arkadaşlarımız meslektaşlarımızla birlikte olacak. Dilek ve temennilerini alacağız. Samimi olarak bunlara gayret göstereceğiz. 3.organize sanayisinde bir firmaya gittik. 19 yıldır bana meslek odasından bir arkadaş bile gelmedi dedi. Beni görünce de gurbetten gelen bir akrabası gibi sarıldı. Ben odadan gelmiyorum ama bu göreve talibim dedim. Bunu kötülemek için değil, bir hatayı ortaya koymak için söylüyoruz. Biz bunları düzelterek çıtayı yükseltmenin hedefi içerisindeyiz. Sizlerin desteğiyle bu göreve gelip mesleğimizi geliştirmenin çabasında olacağız” şeklinde konuştu.

emiroglu-(2).jpg

ALTUNTAŞ: EMİROĞLU’NU HEPİMİZ YAKİNEN TANIYORUZ

Celal Emiroğlu’nun danışma kurulunda yer alan Mali Müşavir Hakkı Altuntaş, yeni dönemin yeni başarılara kapı açacağını dile getirdi. Mesleğin Emiroğlu’nun tecrübesine ihtiyacı olduğunu kaydeden Altuntaş, “Sayın Celal Emiroğlu’nu hepimiz yakinen tanıyoruz. Uzun yıllardır dernek faaliyetleri olan, profesyonel şekilde meslekle ilgili aylık dergi çıkartan ve bunu meslektaşlarına ücretsiz dağıtan, bürokrasiyle iç içe ve dost olan, siyasetle barışık olan, meslekte 30 yılın üstünde emeği ve tecrübesi olan, meslektaşlarının dertleriyle dertlenen, bilgili, deneyimli, güvenilir bir kardeşimizdir. Bunun için bu güvene, bu tecrübeye mesleğimizin geleceği adına mutlaka imkan verilmelidir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Ferit Hepokur-Memleket

emiroglu-(4).jpg

Etiketler :