Emirgazi Esnaf Odası törenle açıldı

Emirgazi Esnaf Odası törenle açıldı

Konya’nın Emirgazi ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.


Açılış programına Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan, Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak, Karapınar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Kocatürk, KONESOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odaları Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar öncesi gerçekleştirilen hizmet binası açılışında KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan yaptığı konuşmada, "Böyle güzel ve modern bir hizmet binasının hizmete kazandırılmasında emeği geçen Emirgazi Oda Başkanımız Dursun Ali Yaşa başta olmak üzere tüm oda yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, binamızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz" dedi.
Programda ayrıca Emirgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Dursun Ali Yaşa ve Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan da birer selamlama konuşması yaptı.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle devam eden program konuklara iftar yemeği ikram edilmesiyle son buldu.