Emine Erdoğan NATO zirvesine katılan lider eşleriyle buluştu

Emine Erdoğan NATO zirvesine katılan lider eşleriyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO zirvesine katılan lider eşleri için düzenlenen programa iştirak etti - ABD, Fransa, Lüksemburg, Slovenya, İzlanda ve Bulgaristan devlet başkanlarının eşlerinin de katıldığı

BRÜKSEL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emi̇ne Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO zirvesine katılan lider eşleri için düzenlenen programa iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, NATO devlet ve hükümet başkanları toplantısı dolayısıyla yapılan Brüksel ziyaretine eşlik eden Emine Erdoğan, zirvedeki liderlerin eşleri için düzenlenen programa katıldı.

ABD, Fransa, Lüksemburg, Slovenya, İzlanda ve Bulgaristan devlet başkanlarının eşlerinin de iştirak ettiği programın ev sahipliğini Belçika Başbakanı Charles Michel'in eşi Amelie Derbaudrenghien ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ın eşi Ingrid Schulerud yaptı.

Belçika Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi'ni ziyaret eden heyet, Laeken Kraliyet Sarayı'na geçerek Kraliçe Mathilde tarafından verilen akşam yemeğine katıldı. Emine Erdoğan burada lider eşleriyle sohbet etti.

Ayrıca Brüksel'de bulunduğu sürede beraberindeki heyetle Cinquantenaire Sanat ve Tarih Müzesi'ni ziyaret eden Emine Erdoğan, Les Robes De Borchgrave Sergisi ve İslam Eserleri Koleksiyonları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :