Emekli olan öğretmenlere plaket

Emekli olan öğretmenlere plaket

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şubesi üyesi ve merkez ilçelerde görev yaparken emekli olan 22 öğretmene düzenlenen bir törenle plaketleri verildi.

2016–2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde emekli olan Türk Eğitim-Sen Konya 1 nolu şube üyesi öğretmenlere Meram yeni yol üzerinde bulunan Lezzan restaurantta organize edilen bir törenle bugüne kadar Türk Eğitimine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi..

Törende konuşan Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata; “ Değerli öğretmen arkadaşlarım hem sendikamıza, hem de Türk Eğitimine bugüne kadar vermiş olduğunuz üstün hizmetlerden dolayı sizleri kutluyor. Yeni yaşamınızda sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum.”dedi.Protokol konuşmalarının ardından Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şubesi üyesi emekli olan 22 öğretmene teşekkür plaketleri, sendika başkanı Tanfer Ata ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi. Emekli öğretmenlere düzenlenen plaket töreni günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ve yenilen akşam yemeği ile son buldu.