Emekli Konaklarında ikinci bahar

Emekli Konaklarında ikinci bahar

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 21 emekli konağında her türlü sosyal imkanların tanındığı emekliler; sosyal aktiviteler, geziler ve çay sohbetleri eşliğinde emekliliklerinin tadını çıkartıyorlar.

 

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 21 emekli konağında her türlü sosyal imkanların tanındığı emekliler; sosyal aktiviteler, geziler ve çay sohbetleri eşliğinde emekliliklerinin tadını çıkartıyorlar. 

"EMEKLİ BÜYÜKLERİMİZİN DUASI BİZLERLE"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli belediye hizmetlerinin hayatın her alanında yer aldığını söyleyerek; "Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı bularak yeni dostluklar oluşturuyorlar. Düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle emeklilerimiz görmediği yerleri görme imkanı buldukları gibi; yıllar önce gittikleri yerleri tekrar görerek hatıralarını yad edebiliyorlar. Yaşadıkça insanın bilgisi, hayata ve olaylara bakışı değişiyor. Biz de emeklilerimizle bir araya gelerek onların hayat tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyoruz. Onlara gösterdiğimiz bu hizmet bize dua olarak dönüyor. Emekli büyüklerimizin duasını yanımızda hissetmek bizim için çok değerli." dedi.

BAŞKAN HANÇERLİ'DEN TÜM EMEKLİLERE ÇAĞRI

Emekli konaklarını sık sık ziyaret ederek emeklilerin sohbetlerine katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; emeklilere yönelik böyle güzel bir hizmeti sunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Emekliliğin fiziksel ve duygusal açıdan insanı etkilediğine dikkat çeken Başkan Hançerli; "Yıllarca çalışan, üreten hemşehrilerimiz emekli olduktan sonra kendilerini geliştirebilecekleri, sohbet edebilecekleri, gazetesini kitabını okuyabilecekleri ve kendileri gibi emeklilerle bir araya gelebilecekleri Emekli Konaklarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

EMEKLİLER HİZMETLERDEN MEMNUN

Karatay Belediyesi Emekli Konakları müdavimleri, gördükleri güler yüzlü hizmetten çok memnun olduklarını belirterek; "Her saat başı çay servisimiz yapılıyor, burada emekli arkadaşlarımızla güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Konaklarımızda ki kütüphanelerde dini kitaplardan dünya klasiklerine kadar pek çok kitabımız var. Düzenlenen geziler sayesinde pek çok yeri görme imkanı buluyoruz. Şeker, kolestrol, tansiyon değerlerimiz doktor ve hemşireler tarafından düzenli olarak yapılan sağlık kontrolleri ile takip ediliyor. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye biz emeklilere sağladığı imkanlardan dolayı çok teşekkür ederiz-" dedi.