Elmas Koleji 24 Kasım'ı kutladı

Elmas Koleji 24 Kasım'ı kutladı

Özel Konya Elmas Lisesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü programı coşku ile kutlandı.

 

Özel Konya Elmas Lisesinin düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programı coşku ile kutlandı.  Programa Elmas Anadolu Lisesi ve Farabi Sağlık Meslek Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri katıldı. İlk olarak tüm aziz şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunarak tören başladı. Okulun İngilizce Öğretmeni Mehmet Şeker, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program 24 Kasım Öğretmenler Gününün anlam ve önemine uygun etkinliklerle devam etti.

elmas-koleji-24-kasim--(1).jpg

SOLMAZ: ÖĞRETMENLERİMİZİ DEĞERİ ÖLÇÜLEMEZ

Okul Müdürü Fatih Solmaz 24 Kasım Öğretmenler Günü konuşması yaptı. Solmaz, “Amacımız Öğretmenlerimizi bir gün değil 365 gün değerli ve onurlu olduklarını hissettirmek; Özel Konya Elmas ailesi olarak bünyemizdeki bütün öğretmenlere gereken değeri vermek onların vatan ve millet için ne kadar değerli olduklarını ortaya koymaktır” dedi.

ÖĞRETMENLER BİR ARAYA GELDİ

Okul Müdürü Solmaz’ın konuşmalarından sonra yemeğe geçildi.  Okulda düzenlenen yemek etkinliğinde Elmas Vakfı Mütevelli Heyeti, Okul Kurucusu Profesör Doktor Remzi Çetin, Okul Aile Birliği Başkanı ve tüm yöneticilerle Elmas ailesine gönül veren tüm öğretmenler bu yemekte bir araya geldi. Tüm personelin katıldığı bu yemek programında okulun birliği vurgulanırken katılım en üst düzeyde gerçekleşti. Düzenlenen programda günün anlam ve önemine uygun canlı müzik gerçekleştirildi. Okul Kurucularından Profesör Doktor Remzi Çetin, Öğretmenlere günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Özellikle öğretmenliğin ne kadar değerli ve kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi. Eğitim öğretimin örf ve adetler doğrultusunda gerçekleştirilse gençlerimizin vatanına milletine hayırlı bireyler olacağını söyledi.  Çetin, Gençlerimizin üretme çabalarının daima diri tutulması gerektiğini vurgulayan Elmas ailesi ile deneyimlerini paylaştı. Yemeğin ardından Elmas Kolejinde emek vermiş Öğretmenlere plaket verilerek program sona erdi.

elmas-koleji-24-kasim--(2).jpg