Elini öpüp çiçek veren sürücüyle uzlaştı

Elini öpüp çiçek veren sürücüyle uzlaştı

Adana'da motosikletin çarpması sonucu yaralanan kadın, elini öpüp kendisine çiçek veren sürücüden şikayetçi olmadı

ADANA (AA) - Adana'da, yolun karşısına geçmek isterken motosikletin çarpması sonucu yaralanan kadın, elini öpüp kendisine çiçek veren sürücüyle uzlaştı.

Emre Poyraz'ın (18), Yurt Mahallesi Turgut Özel Bulvarı'nda 1 Temmuz 2017'de, motosikletiyle çarptığı Yasemin Fatma Yıldırım'ın (49) omurgasında kırık oluştu.

Bunun üzerine Poyraz hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "taksirle yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili taraflar uzlaşmayı kabul ettiklerini bildirince, dosya Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu'na verildi. Uzlaştırmacı Perihan Akbaba'nın görüştüğü mağdur Yıldırım, şüpheli Poyraz'ın hatasını anlaması ve özür dilemesi şartıyla uzlaşmayı kabul ettiğini söyledi.

Emre Poyraz da teklifi kabul ederek Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Odası'nda bir araya geldiği Yıldırım'a çiçek verdi, elini öpüp özür diledi.

Çiçek karşısında duygulanan Yıldırım, "Benim de çocuğum var. Emre'nin önünde uzun bir yol var. Bir gencin hayatını karartmak kolay, önemli olan onu kazanabilmektir. Emre okuyup topluma faydalı bir kişi olacaktır." ifadelerini kullandı.

Uzlaşma sayesinde bir yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmaktan kurtulan Poyraz da üniversiteye hazırlandığını ve pilot olmak istediğini belirterek Yıldırım'a teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :