Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar kupasını aldı

Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar kupasını aldı

- Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde üçüncü olan Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar'a kupası verildi- Antrenör Dinçol: "Seneye daha iyi çalışıp, final oynayıp şampiyon olmayı hedefliyoruz"


KOCAELİ (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off mücadelesinde Galatasaray'ı uzatmada 67-62 yenerek seride durumu 2-1'e getiren ve üçüncü olan Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar, kupasını aldı.

Mücadeleyi kazanan yeşil-beyazlı takımın oyuncuları ve teknik heyet, karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar'ın basketbolcularına ve teknik heyetine madalyalarını ve kupayı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk verdi. Yeşil-beyazlılar, kupayla fotoğraf çektirdi.

Ligi 4'üncü tamamlayan Galatasaray takımı oyuncularına da madalyalarını ve kupayı Uztürk takdim etti.

Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızlar'ın antrenörü Metin Dinçol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncülük karşılaşmasında Galatasaray'ın da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Takımını kutladığını belirten Dinçol, "İnşallah seneye final için aldığımız sonuç büyük bir adım olur. Seneye daha iyi çalışıp, final oynayıp şampiyon olmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :