Elif Ceren Çolak Milli Takıma çağrıldı

Elif Ceren Çolak Milli Takıma çağrıldı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik takımından Elif Ceren Çolak Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak turnuva için Milli takım kampına katıldı.

Selçuklu Belediyesi Cimnastik takımı sporcusu Elif Ceren Çolak ve Cimnastik Antrenörü Şükrü Arı Alp Milli takım kampına katıldı. 07-09 Ekim 2016 tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde yapılacak olan ve 18 ülkeden çok sayıda sporcunun katılacağı 44.Uluslararası Dostluk Turnuvasında Konya’lı Cimnastikcilerimizde mücadele edecek.

 

26 Eylül’de Bolu’da toplanacak olan milli takım kampına Konyalı sporcularımız Elif Ceren Çolak, Emirhan Danış ve Umut Osman Sipahioğlu ile birlikte antrenörler Şükrü Alp Arı ve Yavuz Selim Tekin’de katılacak.

 

Selçuklu Belediyesi sporcusu Elif Ceren Çolak geçtiğimiz aylarda İzmir de yapılan Türkiye Cimnastik Şampiyonasında Trompolin kategorisinde Türkiye şampiyonu olmuştu. Genç sporcu elde ettiği bu başarı ile milli takım kampına davet edildi. Milli takım kampında yer alan sporcularımız hazırlıklarını 05 Ekim tarihine kadar tamamlayacak ve Çek Cumhuriyeti'ne gidecek.

 

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, Çek Cumhuriyeti'nde mücadele edecek olan tüm milli sporcularımıza başarı diledi. Başkan Yalçınkaya, sporcularımızın başarılı sonuçlarla döneceklerine inandığını söyledi.