Elduran, Çınar ve Şimşek’ten moral ziyareti

Elduran, Çınar ve Şimşek’ten moral ziyareti

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta hafta sonunda lider Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak Konya Anadolu Selçukluspor’a Konya Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Elduran, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı Tuncay Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri ile H. Avni Uluer ve eski Teknik Direktörlerden Mevlüt Ataseven moral ve destek  ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ve Teknik Direktör İlker Erdem’e kalan 3 haftada başarılar dileyen Spor İl Müdürüustafa Elduran Giresun deplasmanından iyi bir sonuçla dönüleceğine inandığını kaydetti.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ise gerek Kulübümüz gerekse Torku Konyaspor kulübünün alt yapısından gelen gençlerin forma giydiği kulübümüzün önemli bir misyon üstlendiğini kaydederken, ligin son üç haftasında oynayacağımız müsabakalarda başarılar dileğinde bulundu.

TÜFAD Konya Şube Başkanı Tuncay Şimşek ve Yönetim kurulu Üyeleri ise Giresunspor deplasmanı ile başlayacak zorlu üç haftalık periyotta alınacak puanlarla takımın sıkıntı yaşamadan ligde varlığını sürdüreceğine olan inançlarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Teknik heyet ve futbolcuların gösterecekleri azim ve spor camiasının bu şekilde vereceği desteklerle bu zorlu süreci kayıpsız geçeceklerine inandığını kaydetti.

Teknik Direktör İlker Erdem ise bu anlamlı ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletirken, hep birlikte olunduğu zaman başaramayacakları zorluk bulunmadığını  söyledi.