Elazığspor'da gözler Çaykur Rizespor maçına çevrildi

Elazığspor'da gözler Çaykur Rizespor maçına çevrildi

- Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülaç:"Çaykur Rizespor zor bir deplasman. Puan sıralamasında da iyi konumdalar. Bizim de oynadığımız oyun ortada. İnşallah iyi bir oyunla ve skorla döneceğiz"


ELAZIĞ (AA) - Elazığspor Kulübünün basın sözcüsü Cengiz Gülaç, 25 Şubat Pazar günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacakları zorlu maçta iyi bir sonuç almayı hedeflediklerini söyledi.

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gülaç, Tetiş Yapı Elazığspor'un Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile önemli bir maça çıkacağını belirterek, "Çaykur Rizespor zor bir deplasman. Puan sıralamasında da iyi konumdalar. Bizim de oynadığımız oyun ortada. İnşallah iyi bir oyunla ve skorla döneceğiz." diye konuştu.

Tetiş Yapı Elazığspor'un, Akın Çorap Giresunspor maçında üstün bir performans sergileyerek 3 puan aldığını vurgulayan Gülaç, "Yeni transferlerimiz 3-4 maçtır ilk 11'de sahaya çıkıyorlar. Ortada iyi bir oyun var ve hemen hemen hiç pozisyon vermiyoruz. Transfer konusunda isabetli adımlar attığımızı düşünüyoruz. Bundan ötürü oldukça mutluyuz. Kulüp olarak takımın performansının daha da artacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde kadroya kattıkları oyuncuların uyum sağlayarak takımın performansını yükselttiğini anlatan Gülaç, kaleci Soner Şahin ve orta saha oyuncusu Tatos'un sakatlığının bulunduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :