Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

- "Futbolda şans, maçı ne kadar çok kazanmak istiyorsanız o zaman yanınızda olur"


ELAZIĞ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, "Futbolda şans, maçı ne kadar çok kazanmak istiyorsanız o zaman yanınızda olur." dedi.

Temizkanoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde son iki hafta da iyi performans sergilediklerini söyledi.

Oyun anlamında iyi gittiklerini ve her geçen gün performanslarının üzerine bir şeyler katarak ilerlediklerini aktaran Temizkanoğlu, bunun skora da yansıdığını ifade etti.

"Futbolda şans, maçı ne kadar çok kazanmak istiyorsanız o zaman yanınızda olur." diyen Temizkanoğlu, uzun aradan sonra Göztepe ile berabere kalarak, deplasmandan puanla döndüklerini hatırlattı.

Göztepe karşılaşmasında 3 puan fırsatını ellerinden kaçırdıklarını ve rakip takımdan oyun anlamında daha iyi olduklarını dile getiren Temizkanoğlu, "Sadece final paslarında biraz sorun yaşadık. Onları değerlendirebilseydik özellikle ilk yarı işi bitirebilirdik. Ağlarımızda gördüğümüz gol, yemememiz gereken bir goldü ama futbolda bunlar her zaman oluyor." diye konuştu.

Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Bandırmaspor karşılaşmasına da değinen Temizkanoğlu, iyi bir rakibe karşı sahaya çıkacaklarını kaydetti.

Bordo-beyazlı takımın kaptanı Ümit Tütümci de son haftalarda sergiledikleri başarılı performansı Bandırmaspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.


Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :