Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Zeybekci, Merkez Valiliğine atanan Vali Demir için verilen veda yemeğine katıldı

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Valiliğine atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir onuruna verilen yemekte "Bu makamların hepsi de millete aittir, gerek seçilerek gelinen makamlar, gerekse atanarak gelinen makamların hepsi ama hepsi millete aittir" dedi.

Zeybekci, çeşitli sivil toplum örgütlerince düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Vali Demir ile başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade etti. 

Demir'in görev yaptığı dönem boyunca Denizli için büyük emek sarf ettiğini kaydeden Zeybekci, "Gözü  karadır, onu biliyoruz. Yeter ki yanında destek olanlar olsun. Tabi bu makamlar, bu mevkiler hepsi gelip geçici. Daim olan, kalıcı olan Denizli'miz, milletimiz, ülkemiz. Bu makamların hepsi de millete aittir, gerek seçilerek gelinen makamlar, gerekse atanarak gelinen makamların hepsi ama hepsi millete aittir" diye konuştu.

Millete hizmetin her kula nasip olmayacağını vurgulayan Zeybekci, şunları söyledi: 

"Bu millete hizmet ederek yüz binlerce, milyonlarca insanın 'Allah razı olsun' sözüne muhatap olmak her kula nasip olmaz. Onun için Allah'ın şanslı kullarıyız biz. Bu millete hizmet etmek için yola çıkan insanlar, hizmetkar olabilme şansına ulaşabilen insanlar Allah'ın şanslı kullarıdır. Ben sayın valimize diyorum ki 'Allah senden razı olsun'. Denizli'mize hizmette başarılıydın. İnşallah bundan sonraki hayatında geçtiğimiz o cumartesi günkü gibi kazalar yaşamadan, sağlıkla, mutlulukla, huzurla başarılı bir hayatın olsun diyorum. Biz sizden razıydık. Bizim size hakkımız geçtiyse hakkımız helal olsun, siz de hem bize hem de Denizli'mize hakkınızı helal edin."

Vali Demir ve eşi Nurtaç Demir'e Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı