Ekonomi Bakanı Zeybekci Arnavutluk'a geldi

Ekonomi Bakanı Zeybekci Arnavutluk'a geldi

Zeybekci, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama tarafından kabul edilecek, Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATTSO) açılışını yapacak

TİRAN (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bir dizi temasta bulunmak ve Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATTSO) açılışını yapmak üzere Arnavutluk'a geldi.

Özel uçak "ATA" ile Aranvutluk'a gelen Zeybekci, Tiran'daki Rahibe Teresa Havalimanı'nda Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar ve ülkedeki diğer Türk kurumlarının temsilcileri tarafından karşılandı.

Zeybekci, Tiran'daki temasları kapsamında Arnavutluk Başbakanı Edi Rama tarafından kabul edilecek. Bakan Zeybekci daha sonra Ekonomik Kalkınma, Ticaret ve Girişimcilik Bakanı Arben Ahmetaj, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Edmond Haxhinasto ve Enerji ve Sanayi Bakanı Damian Gjiknuri ile ikili görüşmelerde bulunacak.

Zeybekci, temasları çerçevesinde ayrıca Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATTSO) açılışını yapacak, onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

Arnavutluk'taki temaslarını tamamladıktan sonra Zeybekci'nin akşam saatlerinde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Zeybekci'ye, Arnavutluk'taki temaslarında, Türkiye-Arnavutluk Parlamentolarararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait de eşlik ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı