Ekonomi Bakanı Zeybekci:

Ekonomi Bakanı Zeybekci:

"İktidar değişmeyecek. Kemal Kılıçdaroğlu o gece uyuyamayacak, saklanacak delik arayacak. Biz uyuyamayacağız, çünkü sabaha kadar zeybek oynayacağız"

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 7 Haziran seçimlerinde iktidar değişikliği olmayacağını belirterek, "Kemal Kılıçdaroğlu o gece uyuyamayacak, saklanacak delik arayacak. Biz uyuyamayacağız, çünkü sabaha kadar zeybek oynayacağız" dedi.

Bakan Zeybekci, Denizli'nin Kale ilçesinde Pazaryeri Meydanı'nda, partisince düzenlenen mitingde, yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti olarak yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini, vadettiklerini yerine getirdiklerini ifade eden Zeybekci, "Onlar gibi palavra atmıyoruz. Biz ağzımızdan çıkan laf nereye gidecek diye bin defa düşünüyoruz. Verilen sözlerin her biri  tutuluyor, her biri yerine geliyor" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Zeybekci, Kemal Derviş'in ekonomi bakanı yapılmasının Türkiye'den faiz kazancı bekleyen kesimlerin işine yarayacağını anlattı.

Zeybekci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"CHP'lilere acıyorum. İçinizde hiç amele çocuğu yok mu? İçinizde tütüncü çocuğu yok mu? CHP'de ekonomi bakanı olacak bir adam yok mu? Onlarda yalan dolan, iftira, palavra geri kalanı ise Kemal Kılıçdaroğlu ile Kemal Derviş hallediyor. Onların tadı damağında kaldı. Hala aynı hayalle yaşıyorlar. Hala aynı şeyi istiyorlar, hala IMF'si, Dünya Bankası ve dünyadaki bütün tefeciler, o Türkiye'den aldıkları faizlerin hayalleriyle yaşıyorlar. Sülükleri aç kalmış, onun için sülükleri hafif canlandırmaya çalışıyorlar. Bu millet bu sülüklere izin verir mi? Millet bunların derslerini verir."

- "İktidar değişmeyecek"

AK Parti hükümetlerinin ve hizmet kervanının devam edeceğini vurgulayan Zeybekci, iktidarın değişmeyeceğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran gecesi uyuyamayacağını dile getiren Zeybekci, "Uyuyacak yer bulamayacak, saklanacak delik arayacak. Biz uyuyamayacağız, çünkü sabaha kadar zeybek oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı