Ekizer’e hayırlı olsun ziyareti

Ekizer’e hayırlı olsun ziyareti

Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Selçuk Üniversitesi’nde daire başkanlığı görevine getirilen Ahmet Ekizer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

 

 Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde İnsan Kaynakları Şube Müdürü iken Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’na atanan Ekizer’i makamında ziyaret eden Başkan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Ekizer’e başarı temennilerini ilettiler.

Sağlık Sen Konya Şubesi’nde uzun bir süre başkan yardımcılığı görevini de başarılı bir şekilde sürdüren Ekizer’in başka bir iş koluna geçiş yapması nedeni ile Sağlık Sen’de ki görevinden ayrıldığını vurgulayan Başkan Uysal, “Burada çok karmaşık duygular içerisindeyim. Ahmet Ekizer kardeşimizin sağlık camiasından ve sendikadan ayrılmış olmasının burukluğunu yaşarken, çok güzel bir göreve atanmış olmasından dolayı da mutluluk yaşamaktayım. Kendisine tevdi edilen bu görevi de geçmişte olduğu gibi en güzel bir şekilde yapacağından hiç şüphem yok. Allah yardımcısı olsun” dedi.

Başkan Uysal ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ekizer’de verilen yeni görevini layığı ile yapma gayreti göstereceğini ifade etti. Kendisine verdikleri destek nedeni ile Sağlık Sen’e minnettar olduğunu belirten Ekizer, “Sağlık camiası içinde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yaptım. Görev yaptığım süre zarfında kalbini istemeden de olsa kırdığım arkadaşlarım varsa haklarını helal etsinler. Benim onlarda bir hakkım varsa da helal ediyorum” dedi.

Ziyaret, sağlık camiasına ve Sağlık-Sen’e yapmış olduğu katkılar nedeni ile Ahmet Ekizer’e verilen tablo ve teşekkür plaketi ile sona erdi.

AHMET EKİZER KİMDİR ?

1981 yılında Seydişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Seydişehir’de tamamladı.1999 yılında Seydişehir Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümünü tamamladı.2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Memurluğu bölümünü, 2007 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü,2007 yılında Selçuk Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansını,2015 yılında Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünü, 2016 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir.2002-2003 yılı Tokat 112 İl Ambulans Servisinde göreve başlayıp sırasıyla, 2003-2004 Eskişehir Kaymaz Sağlık Ocağı, 2004-2010 Eskişehir 112 İl Ambulans Servisi, 2010-2012 Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, 2012-2013 Konya İl Sağlık Müdürlüğü Personel Atama Şubesinde, 2013-2015 Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İnsan Kaynakları ve Özlük İşlerinde Uzmanlık, 2015 yılından bu tarafa Halk Sağlığı Müdürlüğünde İnsan Kaynakları Şube Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Aynı zamanda 2016 yılından bu tarafa Sağlık-Sen Konya Şubesi Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. Ekizer, evli ve 1 Çocuk babasıdır.Haber MErkezi