Eğlence mekanı 6.45'e 6 kurşun sıktılar

Eğlence mekanı 6.45'e 6 kurşun sıktılar

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bulunan 6.45 isimli eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda, arka arkaya ateş eden saldırganlar şans eseri vatandaşları vuramadı.

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde, Fethiye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan 6.45 isimli eğlence mekanına gece saat 02.00 sularında silahlı bir saldırı düzenlendi. İddialara göre, iş yeri sahibi S.D ile daha önce aralarında husumet bulunan kişiler, otomobille eğlence mekanının önüne gelerek saldırı gerçekleştirdi.

Otomobilden inen saldırganlar arka arkaya tetiğe basarken, 6 kurşun isabet ettiği camlar parçalanarak olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şans eseri kurşunların sıyırdığı vatandaşlar olaydan yara almadan kurtuldu.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Saldırının arkasındaki nedenler ve detaylar ise polis tahkikatının devam ettiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.