Eğitimevindeki çocuklara tiyatro gösterisi

Eğitimevindeki çocuklara tiyatro gösterisi

Yenimahalle Belediyesi ve YÖN Sanat Atölyesi işbirliğinde, Muzaffer İzgü’nün kaleme aldığı ‘Duvar’ isimli oyun, Ankara Çocuk Eğitimevinde kalan çocuklar için sahnelendi

ANKARA (AA)- Yenimahalle Belediyesi ve YÖN Sanat Atölyesi işbirliğinde, 'Duvar' isimli oyun, Ankara Çocuk Eğitimevinde kalan çocuklar için sahnelendi.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muzaffer İzgü tarafından kaleme alınan ‘Duvar’ isimli tiyatro oyunu, Ankara Çocuk Eğitimevindeki çocuklar için sahneye konuldu.

Oyunda yer alan duygusal şarkılara eşlik eden çocuklar, tiyatrocularla zaman zaman karşılıklı diyalog kurarak oyuna katıldı.

Eğitimevinde kalan bir çocuk, gösteri sırasında sahneye çıkarak türkü söyledi. Personelin de katıldığı gösterinin sonunda Kurum Müdürü Mehmet Aydın, Yenimahalle Belediyesine ve Yön Sanat Atölyesi'nin oyuncularına teşekkür ederek, "Bu etkinliklerin, kurumda bulunan çocukların tiyatroya ilgisinin ve oyunculuk isteklerinin artmasına katkı sağlayacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :