Eğitim Bir Sen "Teşkilat Eğitimi" Toplantısı

Eğitim Bir Sen "Teşkilat Eğitimi" Toplantısı

Genel Başkan Yardımcısı Olçum: - "Türkiye üzerinde oyun oynanarak bedel ödetilmeye çalışılıyor"

ADIYAMAN (AA) - Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, "Türkiye üzerinde oyun oynanarak bedel ödetilmeye çalışılıyor." dedi.

Sendikanın Adıyaman Şubesince Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen "Teşkilat Eğitimi" toplantısında konuşan Olçum, 1 milyon üye sayısına ulaşmak istediklerini ifade etti.

Kentin "yosun tutmuş taraflarında gezen insanlara köprü olmak" gibi bir misyonları bulunduğunu dile getiren Olçum, bunun herkesin vebali olduğunu vurguladı.

Türkiye’nin 10 yılda bir iradesine el konulmaya çalışıldığını belirten Olçum, şunları kaydetti:

"Türkiye üzerinde oyun oynanarak bedel ödetilmeye çalışılıyor. Bu ülkenin sosyal ve sivil tarihine bakıldığı zaman her 10 yılda bir iradesine ipotek konulan, her 10 yılda bir iradesine balans ayarı çekilen bir ülke, 60, 70, 80. 28 Şubat soğuğunda, 2007 e-muhtırasında, gezi tartışmasında 17- 25 Aralık küresel operasyonunda, 6-8 Ekim Kobani tartışmasında, o günden bugüne kadar adını bile unuttuğumuz 'Balyoz'unda, Sarı Kızı'nda, Ay Işığı'nda' bu ülkeye hep bedel ödetmek istediler. Dışarıdaki siyonistlerin, içerideki iş birlikçileriyle maşalarıyla bu ülkenin gerçek evlatlarına, sizlere ve bizlere yıllarca belki 100 yıldır bir oyun oynanarak bedel ödetilmeye çalışılıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :