Eğitim-Bir-Sen  Konya divan toplantısı

Eğitim-Bir-Sen Konya divan toplantısı

Eğitimciler Birliği Sendikası’nın üniversiteler ile Kredi ve Yurtlar Kurumunda örgütlü bulunan Konya 2 No’lu Şubenin Şube Divan Toplantısı Bera Otelde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kadın ve Gençlik Komisyonu Yönetimleri ile İşyeri Temsilcileri ve milletvekili Prof. Dr. H. Ahmet Özdemir'in katılımı ile gerçekleşti.

Şube Başkanı Şenol Metin yaptığı selamlama konuşmasında; ‘Yeni Türkiye’nin inşasında Eğitim-Bir-Sen ve üniversite teşkilatlarının özel bir insiyatif alması gerektiğini, nasıl Türkiye’nin normalleşmesinde, vesayet sisteminin geriletilmesinde Eğitim-Bir-Sen kilit rol oynamışsa aynı şekilde Yeni Türkiye’nin inşasında da Eğitim-Bir-Sen kilit rol oynayacaktır.’ Dedi. Şenol Metin konuşmasını ‘Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şubenin kuruluş sürecinde sunduğu katkı nedeni ile milletvekilimiz Prof. Dr. H. Ahmet Özdemir’e şubem adına şükranlarımı sunuyorum.’ Diyerek sonlandırdı. 

Ardından Prof. Dr. H. Ahmet Özdemir yaptığı konuşmada ‘Mensubu olmaktan onur duyduğum böyle bir camia ile birlikte olmaktan, Türkiye’nin ve şehrimizin sorunlarına birlikte çözüm aramaktan duyduğum hazzı sizlerle paylaşmak istiyorum.’ Dedikten sonra Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şube ve Yazarlar Birliği Konya Şubesinin ortak düzenlediği KUDUS yarışmasından çok etkilendiği, önemsediğini, emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade ettikten sonra meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şube divan toplantısı Üniversite ve KYK sorunlarının detaylı istişare edilmesinin ardından İşyeri Temsilcilik Yetki Belgelerinin takdimi ile sona erdi. Haber Merkezi