'Egea Seni Piste Çağırıyor'

'Egea Seni Piste Çağırıyor'

Fiat Motor Sporları tarafından düzenlenmekte olan “Egea Seni Piste Çağırıyor” etkinliği tam gaz devam ediyor

İlk üç ayağı Düzce, Çanakkale ve Kayseri’de gerçekleştirilen aktivite, Konyalılar ile buluşmak için gün sayıyor. Hafta boyunca Fiat Yetkili Bayii Koyuncu Otomotiv'e gelerek Fiat Egea ile test sürüşü gerçekleştiren kullanıcılar, 21 Nisan Cumartesi günü Konya Drag Pisti’nde gerçekleşecek Fiat Motor Sporları Etkinliği'ne katılmaya hak kazanacak.

resim86.JPG

OTOMOBİL TUTKUNLARI PİLOTLARLA BULUŞACAK

21 Nisan Cumartesi günü, Konya Drag Pisti’nde gerçekleşecek olan aktivitede; hafta boyunca Fiat Yetkili Bayii Koyuncu Otomotiv'e gelerek Fiat Egea ile test sürüşü yapan otomobil tutkunları motor sporları dünyasını yakından tanıma imkânı bulacak. Fiat Motor Sporları takım pilotları Fatih Kara ve Yiğit Timur’un öncülüğünde gerçekleştirilecek Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliğine, geçerli ehliyet sahibi olan ve manuel vites otomobil kullanabilen tüm otomobil severler katılabilecek. Katılımcılar, etkinlikte güvenli otomobil kullanımının püf noktalarına dair alınan eğitimin ardından, Fiat Egea Sedan’ın pist şartlarına özel olarak geliştirilen versiyonunu deneyimleme fırsatını bulacaklar. Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinin sonunda ilk üçe giren katılımcılar podyuma çıkarak, madalyalarını Fiat Motor Sporları Takım Direktörü ve pilotları ile Koyuncu Otomotiv yetkililerinden alacak.

ASFALTA ÖZEL 180 HP'LİK EGEA SEDAN

Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinde kullanılmak üzere; Tofaş’ta özel olarak geliştirilen Egea Sedan pist otomobilinde aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyor. Pist kullanımına özel Egea Sedan'da ayrıca 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

Haber Merkezi