Ege Denizi'ndeki deprem

Ege Denizi'ndeki deprem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran:- "Şiddeti bu kadar yüksek hissedilen bir depreme rağmen, Bodrum'da yapılanmada ve sosyal hayatta hiçbir aksama olmamış, Bodrum ve Bodrumlular sapasağlam ayakta olmaya devam ediyor"

MUĞLA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Şiddeti bu kadar yüksek hissedilen bir depreme rağmen, Bodrum'da yapılanmada ve sosyal hayatta hiçbir aksama olmamış, Bodrum ve Bodrumlular sapasağlam ayakta olmaya devam ediyor." dedi.

Ege Denizi'nde meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Cankurtaran, partisinin ilçe teşkilatında gazetecilere açıklama yaptı.

Cankurtaran, çok şiddetli depreme rağmen Bodrum ilçesinde günlük yaşamın normal şekilde devam ettiğinin altını çizerken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ve devlet hastanesini ziyaret ettiklerini belirtti.

Depremin çok şiddetli olduğunu ifade eden Cankurtaran, "Şunu sevinçle söylemek istiyorum. Şiddeti bu kadar yüksek hissedilen bir depreme rağmen, Bodrum'da yapılanmada ve sosyal hayatta hiçbir aksama olmamış, Bodrum ve Bodrumlular sapasağlam ayakta olmaya devam ediyor." diye konuştu.

- "Çıkan haberlere anlam veremiyorum"

Cankurtaran, basında çıkan bazı haberleri şaşkınlık içerisinde okuduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Basında 'Bodrum'u boşalttılar, Bodrum'dan kaçtılar' diye ifadeler yer alıyor. Ben buna anlam veremiyorum. Böyle bir durum yok, Bodrum'da hayat gayet güzel devam ediyor. Bodrumluların o kale gibi direnci kendini depreme karşı göstermiş oldu."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına da depremde yaralananları ziyaret edip geçmiş olsun temennisinde bulunduğunu dile getiren Cankurtaran, Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ege Denizi'ndeki deprem

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :