Efendimiz Altınekin ve Derbent’te anıldı

Efendimiz Altınekin ve Derbent’te anıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği Kutlu Doğum etkinlikleri Altınekin ve Derbent’te devam etti. Yoğun ilgi gören programlarda Kur’an-ı Kerim tilaveti, sohbetler ve ilahilerle Peygamber Efendimiz anıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında ilçelerde düzenlediği programlar Altınekin ve Derbent ile devam etti.  Altınekin Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen programda Dünya Birincisi Hafız Ahmet Karali, Muzaffer Dereli ve Irak Kerkük İlahi Grubu yer alırken; Derbent Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Dünya Birincisi Hafız Suat Gözütok, Yasir Ünlü ve Irak Kerkük İlahi Grubu yer aldı.

Altınekin Belediye Başkanı Muammer Dere, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Büyükşehir Belediyesi Zatıba Dairesi Başkanı Hasan Boydak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. Mücahit Sami Küçüktığlı’nın da katıldığı programlar yoğun ilgi gördü.

Programlarda Kur’an-ı Kerim tilaveti, sohbetler ve ilahilerle Peygamber Efendimiz anılırken katılanlara 40 hadis gülü hediye edildi.  Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kutlu Doğum etkinlikleri, 17 Nisan Perşembe günü Sarayönü’nde 18 Nisan Cuma günü Derebucak’ta yapılacak.