Edremit Körfezi'nde deniz sezonu erken açıldı

Edremit Körfezi'nde deniz sezonu erken açıldı

Hava sıcaklığının 20 derecenin üzerine çıktığı körfezin tatil merkezlerinden Ören'de bazı vatandaşlar denize girdi

BALIKESİR (AA) - Hava sıcaklığının 20 derecenin üzerine çıktığı Kuzey Ege'nin turizm merkezlerinden Edremit Körfezi'nde deniz sezonu bu yıl erken açıldı, bazı vatandaşlar denize girdi.

Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye ve Edremit ilçelerinde hafta sonundan bu yana hava sıcaklığının güneş altında 24 dereceye kadar ulaşmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar, güzel havayı denize girerek değerlendirdi.

Sarımsaklı, Cunda Adası, Ören, Akçay, Zeytinli ve Altınoluk gibi turizm merkezlerinde kordon, park ve çay bahçelerini dolduran vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkardı.

Burhaniye ilçesinin Ören Mahallesi'nde iskeleden atlayarak deniz sezonunu erken açanlardan olan Yusuf Kargın, "Bu sene denize ilk defa giriyorum. Hava çok güzel, tavsiye ederim." dedi.

Ahmet Algın da bugün sıcak havayı hissettiklerini o yüzden denize girdiklerini belirterek, "Yüzdük ve çok eğlendik. Arkadaşlarımızla yüzerek denizin tadını çıkarıyoruz." diye konuştu.

Arkadaşlarıyla Ören sahiline gezmeye gelen Eda Türkmen ise "Bugün hava çok güzel. Deniz güzel, manzara mükemmel. Çok şanslıyım burada olduğum için. Denize girenler oldu aslında, hava müsait şu anda, biz de girsek mi diye düşündük." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :