Edirnespor maçlarının geliri şehit ailelerine gidecek

Edirnespor maçlarının geliri şehit ailelerine gidecek

Edirnespor Kulübü Başkanı Üner:- "Edirnespor futbol takımımızın 2017-2018 yılı Bölgesel Amatör Ligi'nde yaptığı mücadelelerden elde edilen bilet gelirlerini, Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği'ne bağışlama kararı aldık"

EDİRNE (AA) - Edirnespor Kulübü bilet gelirlerini Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlama kararı aldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Savaş Üner ve kulüp yöneticileri Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi'yi ziyaret etti.

Üner, ziyarette yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerine olan borcun asla ödenemeyeceğini söyledi.

Bu sezon takımın Bölgesel Amatör Lig'de yaptığı karşılaşmaların bilet gelirini bağışlama kararı aldıklarını ifade eden Üner, şunları kaydetti:

"Şu anda Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı'nda olsun, yurdun dört bir yanında olsun, yeri geldiğinde uyumadan, yemeden, içmeden mücadele edip hayatlarını hiçe sayarak yaşamını yitiren şehitlerimiz var. Onlara Allah’tan rahmet dilerken şehit ve gazi olan ağabeylerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin ailelerini tabii ki unutmadık ve unutmayacağız. Biz de Edirnespor futbol takımımızın 2017-2018 yılı Bölgesel Amatör Ligi'nde yaptığı mücadelelerden elde edilen bilet gelirlerini, Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği'ne bağışlama kararı aldık. Şehit olanlar kadar aileleri de bizim için önemli.

Bilet fiyatlarını 10 lira olarak belirledik. Artık Edirnespor’un maçlarını izlemek için 25 Kasım Stadyumu'na gelenler sadece Edirnespor’u değil, Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğini de desteklemiş olacak. Edirnespor’un maçlarını izlemek isteyen şehit aileleri de maçlarını ücretsiz izleyecekler. Edirne halkını hem Edirnespor’u hem de Edirne’deki şehit ailelerini desteklemek için maçlara davet ediyoruz. Şimdiden desteği geçenlere teşekkürlerimi bir borç bilirim."

Çiftçi de Üner ve yönetimine teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :