Edirne'deki Cinayet Ve İntihar Girişimi

Edirne'deki Cinayet Ve İntihar Girişimi

Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi, tedavi gördüğü hastanede öldü

Edirne'nin Keşan ilçesinde, eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, iki gün önce Pırnarköy'deki evinde uyuyan eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra köy meydanında aynı silahı başına dayayarak ateşleyen Gökhan Ferit Gül (32), tedavisinin sürdürüldüğü Keşan Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından, Gül'ün cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

- "Psikiyatri kliniğinde tedavi görmüş" 

Öte yandan, Gül çiftinin 8 yaşındaki oğlu Atakan Gül, dedesi Cumazi ile babaannesi Nuriye Gül'e teslim edildi. 

Gökhan Ferit Gül'ün ailesini daha önce ölümle tehdit ettiği, yakınlarınca ikna edilerek götürüldüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği’nde yaklaşık bir ay tedavi gördüğü öğrenildi. 

Hastaneden 22 Nisan'da taburcu edilen Gül'ün ilaçlarını düzenli almadığı, zaman zaman çevresindekilere karşı saldırgan tavırlar sergilediği belirtildi. 

Gökhan Ferit Gül, 3 Mayıs'ta Pırnarköy'deki tek katlı evlerinde uyuyan eşi Ersel Gül'ün (27) başına av tüfeğiyle ateş ederek öldürmüş, 8 yaşındaki oğlu Atakan Gül'e de ateş etmiş ancak isabet ettirememişti. Gökhan Ferit Gül, daha sonra köy meydanında aynı tüfekle intihar girişiminde bulunmuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı