Eczane Teknisyeni Eğitimi yapıldı

Eczane Teknisyeni Eğitimi yapıldı

Konya Eczacılar Odası tarafından organize edilen eczane teknisyeni eğitimi, KEO Ahmet Keleşoğlu sosyal tesisleri Uzm Ecz. Harun Kızılay konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Sosyal, kültürel ve Eğitim etkinliklerini sürdüren Konya Eczacılar Odası, son olarak Oda bünyesinde bulunan Ahmet Keleşoğlu konferans salonunda eczane teknisyeni eğitimini gerçekleştirdi.

Uzm. Ecz. Harun Kızılay Konferans Salonunda Ecz. Taner Döven ’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde Eczanede Eczacının En Büyük Yardımcısı Eczane Teknisyeninin Önemi ve Görevleri, Etkin İletişim Prensipleri &Müşteri İlişkileri Yönetimi, Bilgi ve Donanım Yenileme, Mesleki Gelişim Yöntemleri, İşyerinde Duygusal Zekâ, İyi Eczacılık Uygulamaları: İyi Karşılama, İyi Bilgilendirme ve İyi Uğurlama, Genel Sağlık Terimleri: Eczacılık Terminolojisi, Hastalık Bilgisi, Güven ve İkna Prensipleri, Eczanede Takım Çalışmasının Önemi konu başlıkları altında “Eczane Teknisyeni Eğitimi” yapıldı.

Konya Eczacılar Odası Başkanı Cemil Karakap “ Konya’da görev yapan eczacı teknisyenlerimizin katıldığı “ Eczane Teknisyeni Eğitimi” katılımcılar adına büyük katkı sağlamıştır. Eğitim veren Ecz. Taner Döven’e katılımları ve verdikleri bilgilerden dolayı kendisine odam adına teşekkür ediyorum” dedi.