Ece Erken'in kayınpederi: "Kötü bitecek" demişti

Ece Erken'in kayınpederi: "Kötü bitecek" demişti

Ece Erken ile Serkan Uçar’ın evliliği tek celsede sona erdi. Arkadaş gazıyla evlenen çift, evlendikleri gibi hızlı boşandılar... Evliliği onaylamayan Serkan Uçar'ın babası bakın ne demişti?

 Çağlaya’nda İstanbul Adliyesi’nde beraberinde avukatları da olan Ece Erken ile Serkan Uçar, aile mahkemesinin kapısının önünde birlikte duruşma saatini bekledi. Geçtiğimiz yıl evlenen ikili evliliklerini sonlandırdı.   İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya her iki taraf da katıldı.

Uçar'ın avukatı, tarafların 22 Temmuz'da bir protokol düzenlediklerini ve anlaşarak boşanmaya karar verdiklerini belirtti. Söz alan Serkan Uçar, "Aramızda ihtilaf yoktur. Eşimle barışarak evliliği devam ettirme teklifini de kabul etmiyorum" dedi.

NAFAKA TALEP ETMEDİ

Nafaka talep etmeyen Ece Erken de şunları söyledi: "Çocuğumun eğitim masrafları baba tarafından karşılanacak. Herkesin üzerine kayıtlı olan araç ve gayrimenkul noktasında karşılıklı olarak alacak-verecek ilişkisi kalmadığından, mal rejiminin tasfiyesi konusunda karşılıklı olarak birbirimizi ibra ettik. Bu yönden de aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır."

1500 DOLAR NAFAKA ÖDEYECEK

Çiftin boşanmasına hükmeden mahkeme, oğulları Eymen'in velayetini anne Ece Erken'e verdi. Karara göre Serkan Uçar, oğlu için aylık 1500 dolar iştirak nafakası ödeyecek. Eymen'in sağlık sigortası ile tüm kreş ve eğitim masrafları da baba tarafından karşılanacak. Çift arasında imzalanan protokole göre ayrıca Uçar, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftalarının cumartesi-pazar günleri görebilecek. Eymen 3 yaşına geldiğinde, babasında yatılı kalabilecek. Eymen ilkokula başladıktan sonra her yıl sömestr tatili ile, dini bayramların ikinci ve üçüncü günleri babasına verilecek.

ECE ERKEN VE SERKAN UÇAR NEDEN BOŞANDI?

Ece Erken ile Serkan Uçar geçen yıl evlenmişlerdi. Ünlü çift hayatlarını birleştirdikten sonra sık sık 'kavga' haberleriyle gündeme gelmişti. İkilinin evliliğinin bitirme sebebi olarak Ece Erken'in Serkan Uçar söylediği 'ergen' kelimesi olduğu söylenmişti. İkilinin Eymen adında bir çocukları bulunuyor.

ARKADAŞ GAZIYLA EVLENMİŞTİ

 Ece Erken kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar’la evliliğiyle ilgili olarak “Arkadaşlarımın hepsi Çeşme’de. Onlar da ‘Hadi hadi’ deyince gaza geldik attık imzayı. Üzerimdeki elbiseyi de onlar aldı. Düğün yapmayı düşünmüyoruz. İstanbul’da aile arasında yemek yapacağız.  Balayına Amerika’ya gideceğiz. Anneme bile evlendiğimi az önce telefonda söyledim” demişti.

SONU KÖTÜ BİTECEK DEMİŞTİ

Ece Erken’in nikah sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise Uçar ailesini karıştırmıştı. Baba Nurettin Uçar “Kimse istemiyor, sonu kötü bitecek. Bize hiç uyar mı? Hiç kimse o düğüne gitmeyecek. Gelin olarak kabul etmiyoruz” demişti.