EBA TEOG soruları 2017 indirme ekranı tüm cevap anahtarları

EBA TEOG soruları 2017 indirme ekranı tüm cevap anahtarları

EBA TEOG soruları 2017 indirme ekranı eba.gov.tr'de. TEOG cevap anahtarları tüm kitapçıkları göre açıklanıyor.

TEOG 1. dönem maratonunda sona gelindi. Şimdi sıra TEOG soruları ve cevap anahtarlarında. TEOG cevap anahtarları ve soru kitapçıkları eba.gov.tr'den bugün saat 14.00'de açıklanıyor. TEOG soruları 2017 ve cevapları videolu çözümleri indirme ekranı eba.gov.tr linki saat 14.00'den itibaren internethaber.com'dan erişime açılacak.

TEOG  soru ve cevapları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavına giren öğrencilerin ilk merak ettiği konulardan biri oldu. Dün saat 9’da başlayan sınavlarda öğrenciler, bugün Türkçe, Matematik ile Din Kültürü ve Ahlak Bigisi sınavlarına girdiler. Bugün ise sınav listesinde Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Yabancı Dil var.

TEOG 1. OTURUMDA NELER YAŞANDI?

1 milyon 190 bin 826 öğrencinin katıldığı TEOG’da birinci gün oturumlarından Türkçe sona erdi. Öğrenciler yarım saatlik aranın ardından matematik oturumuna girdi. Geriye ise Din Kültürü sınavı kaldı. Öğrencilere bugünkü oturumda 20’şer sorudan oluşan üç oturumda sırasıyla Türkçe, matematik ile din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sorular yöneltildi. Öğrencilere her oturumda bu 20 soru için 40’ar dakika süre verildi. 1. oturumdaki sınavların büyük bir kısmının sonlanması ardından soru ve cevaplar gündeme geldi.

teog cevap anahtarları soru kitapçıkları ve çözümleri ebaMilli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı üzerinden yapılan açıklamaya göre TEOG soruları 24 Kasım Perşembe günü yani bugün saat 14.00 itibariyle EBA üzerinden öğrencilerin erişimine açılacak.