E Twinning Ateşi, Derbent Aladağ'da

E Twinning Ateşi, Derbent Aladağ'da

Her ay bir tema çerçevesinde Konya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmayı amaç edinen E Twinning ateşi projesi bu ay kış sporları temasında Derbent'te bulunan Aladağ Kayak Merkezinde ateşlendi.

 

Her ay bir tema çerçevesinde Konya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmayı amaç edinen E Twinning ateşi projesi bu ay kış sporları temasında Derbent'te bulunan Aladağ Kayak Merkezinde ateşlendi.  E Twinning temelli projesi Kurucu Koordinatörü Berna Kocaman "Projemiz bu ay kış sporlarını temel alan bir tema belirlemişti. Bu doğrultuda Konya'da yer alan Derbent ilçesi Aladağ Kayak Merkezi'ne bir gezi düzenledik.. Gezimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yaldız, çeşitli ilçelerimizden öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan 250 kişilik bir grup da katılımı ile gerçekleştirildi. Bu projeye katkılarından ve katılımlarından dolayı Milli Eğitim müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne ve bu ayki organizasyonumuzu yapan proje ortağımız Çiftliközü Şehit İsmail Kıvrak İlkokulu Müdürü Hüseyin Taşpınar'a birer plaket takdim edildi

Tören sonrası katılımcıların kış sporlarını gerçekleştirmeleri için zaman tanındı. Ateş başında yemek yendi ve gitar eşliğinde şarkılar söylendi. Ardından eğlenceli yarışmalar yapıldı, kazananlara hediyeleri takdim edildi” dedi. E Twinning Ateşi Derbent Aladağ Kayak merkezi etkinliğine katılan misafirler ise gönüllerinde bir gün geçirdiklerini söylediler.

 

e-twinning-atesi,-derbent--(1).jpg