E.C.A'dan bayilere iftar yemeği

E.C.A'dan bayilere iftar yemeği

EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., 22 Temmuz 2014 Salı günü Konya Dedeman Otel’de düzenledikleri iftar yemeğinde Konya ve çevre illerinde yer alan bayileri ile servislerini bir araya getirdi

Elginkan Topluluğu’nun ısıtma sistemleri ürünlerinin üretimi ile yurt içi satış ve pazarlamasını gerçekleştiren EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., 22 Temmuz 2014 Salı günü Konya Dedeman Otel’de düzenledikleri iftar yemeğinde Konya ve çevre illerinde yer alan bayileri ile servislerini bir araya getirdi.

Emar Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Güngör, Emas A.Ş. Pazarlama Müdürü Atakan Unan'ın yer aldıkları iftar yemeği, 100’e yakın bayi ve servis katılımı ile gerçekleşti. 

Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Emar Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Güngör, bu etkinliklerle E.C.A. ailesinin aralarındaki bağın daha da güçlendiğini, E.C.A.’nın her zaman bayilerinin ve servislerinin yanında olduğunu belirtti. 

Konya Dedeman Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde, bu mübarek ay boyunca tüm bayi ve servislerini bulundukları il ve bölgelerde ağırlayacaklarına dikkat çeken Mustafa Güngör “E.C.A. Ailesi olarak bundan sonra da yeni hedeflerimize siz değerli bayi ve servislerimiz ile birlikte azim ve kararlılıkla ulaşacağız. Sizlere ve ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

konya1-copy.jpg