Durur'un Önceliği Orduspor

Durur'un Önceliği Orduspor

Orduspor kadın basketbol takımının başantrenörü Durur:- "Sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor ancak benim her zaman önceliğim Orduspor olmuştur"

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor'un Başantrenörü Alper Durur, 31 Mayıs'ta sözleşmesinin biteceğini ancak önceliğinin Orduspor olacağını belirtti.

Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un önünde kongre süreci olduğunu anımsatarak, yeni yönetime göre tablonun netleşeceğini kaydetti.

Kendisinin ve takımda bulunan 12 oyuncunun sözleşmelerinin bir ay sonra biteceğini belirten Durur, "Eğer ben takımda kalırsam bu oyuncuların tamamıyla devam etmek isterim. Bu çocuklarla çalıştığım için çok şanslıyım. O nedenle oyuncularımı kaybetmek istemem" diye konuştu. 

Orduspor'dan teklif gelmemesi durumunda başka takımlarla görüşebileceğini kaydeden Karadeniz ekibinin başantrenörü şunları söyledi:

"Sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor ancak benim her zaman önceliğim Orduspor olmuştur. Sonuçta 3 sezondan beri bu takıma emek veriyorum ve Ordu kendi memleketim. Mayıstaki kongreden sonra yeni yapılanmaya bakmamız lazım. Kongrenin ardından devam edip etmeyeceğim belli olur. Kiminle muhatap olacağız, bekleyip göreceğiz. Orduspor'la görüşmeden kimseyle görüşmem. Eğer Orduspor'dan sonuç alamazsam başka takımlarla görüşmeye başlarım."

Durur, Ordu'da basketbol sporunun oturduğunu, gelecek yıllarda takımın daha iyi yerlere gelebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı