Dursun Odabaş, genel sekreter...

Dursun Odabaş, genel sekreter...

Kamu Hastaneleri Birliği Konya Genel Sekreterliği’ne Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Dursun Odabaş'ın ismi geçiyor …

Sağlık Bakanlığı, hastane yönetimlerinde yeni bir sisteme geçmek için harekete geçti. Bakanlık, 81 İl’e toplamda 100 genel sekreter atayarak yeni sisteme geçişini başlatmak istiyor. Buna göre illerdeki hastaneler genel sekretere bağlanacak ve özel hastanelerde uygulanan bu modele tam bir geçiş gerçekleştirilecek.

İŞTE KONYA’NIN GENEL SEKRETERİ

Genel Sekreterliğe atanması beklenen isimler, kesin olmamakla birlikte netleşmeye başladı. Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne de Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Dursun Odabaş’ın atandığı belirtiliyor.

Öte yandan Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için de Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu’nun (üstteki fotoğraf) ismi geçiyor.

ATANMASI BEKLENEN İSİMLER

Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İçin Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç Dr. Muhammet Güzel KURTOĞLU, Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İçin Konya Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan DARILMAZ,  Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Dursun ODABAŞ, İzmir 1. Bölge Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Rıza ODABAŞ, İzmir 2. Bölge Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için ise Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesinin Başhekimi Doç.Dr. Abdülkadir ÜNSAL, Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için Ş.Urfa İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Erdoğan DURAN, Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için Erzurum Eğitim Araştırma Başhekimi Prof. Dr. Fazlı ERDOĞAN, Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için Dr. Mithat EKİCİ'nin isimleri zikrediliyor.

DİĞER İSİMLER

İSTANBUL GENEL SEKRETERLERİ

1-ŞUAYİP BİRİNCİ

2-GÜVEN BEKTEMUR

3- M.HAMZA MÜSLÜMANOĞLU

4- YAVUZ BAŞTUĞ

5- CİHANGİR TAYFUR

ANKARA
1- SERDAR MERCAN

2- DOĞAN AKDOĞAN

BURSA
ÇETİN BAKIR

TRABZON
İDRİS KURTULUŞ

AKSARAY
ERTUĞRUL ÜNKOÇ

SAMSUN 
HASAN RIZA AYDOĞAN

ADANA 
KEMAL KIRAZ

DÜZCE 
LÜTFİ ÇIRAKOĞLU

EDİRNE 
İLHAN AÇIKGÖZ

ELAZIĞ
TARKAN ÖZDEMİR

ERZİNCAN
İSMAİL YILMAZ

KARAMAN
GÖKHAN DARILMAZ

KOCAELİ
HASAN AYDINLIK

MANİSA
CENGİZ METİN 

NİĞDE 
EMİRHAN YARDAN

MALATYA
ŞÜKRÜ ÖZDEMİR

MARDİN
ŞEMSETTİN ÖZDEMİR

YALOVA 
AHMET ALTINÖZ

TEKİRDAĞ
YAKUP ÇAĞ

ADIYAMAN 
HÜSEYİN ŞEN

ÇANKIRI 
METİN DİNÇER

ARDAHAN 
MAHMUT UÇAR