Dünyagöz Kadrosunu Genişletmeye Devam Ediyor

Dünyagöz Kadrosunu Genişletmeye Devam Ediyor

Konya ve çevresinin göz ve göz çevresine dair tüm sorunlarına alanında uzman hekimleri ve son teknoloji medikal cihazlarıyla mayıs ayından bu yana çözümler sunan Dünyagöz Konya, medikal kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Birçok deneyimli hekimi medikal kadrosunda bulunduran Dünyagöz Konya, son olarak Op. Dr. Servet Çetinkaya’yı bünyesine dahil etti. Op. Dr. Servet Çetinkaya’nın uzmanlık alanları katarakt, oküloplasti ve şaşılıktan oluşuyor. Çocuk göz sağlından katarakta, retina hastalıklarının tedavisinden glokoma, oküloplastiden lazer tedavilerine kadar tüm teşhis, tetkik ve tedavi hizmetlerini tek çatı altında bir araya getiren ve ileri teknolojiye sahip cihazlarıyla Konyalılara göz sağlığı hizmeti veren Dünyagöz Konya’nın medikal kadrosunda, Prof. Dr. Ümit Kamış, Doç. Dr. Berker Bakbak, Op. Dr. Mehmet Gülmez, Op. Dr. Nermin Ali, Op. Dr. Aykut Selçuk, Op. Dr. Fethi Energin ve Uzm. Dr. Aşina Pınar bulunuyor.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 22 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2000’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya ve Sakarya olmak üzere 10 ayrı ilde 19 şube ve Avrupa’da Frankfurt, Köln ve Tiflis’te olmak üzere 3 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup Gaziantep (2016 Ekim), Azerbaycan (2016 Ekim), Hollanda (2016 Ekim) ve İzmir (2017) ’deki yeni merkezleri ile dünya üzerinde daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 50 bin hastaya da hizmet veriyor.