Dünya Şampiyonası öncesi son sınav

Dünya Şampiyonası öncesi son sınav

- Tekvando Milli Takımı, Dünya Şampiyonası öncesi son sınavını İspanya Açık'ta verecek

ANKARA (AA) - Milli tekvandocular, Dünya Şampiyonası öncesi tatamiye son kez İspanya Açık'ta çıkacak.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre İspanya Açık, yaklaşık 30 ülkeden 300 civarında sporcunun katılımıyla yarın Castellon de la Plana kentinde düzenlenecek.

Milli sporcular, 15-19 Mayıs tarihlerinde İngiltere'nin Manchester kentinde gerçekleştirilecek Dünya Tekvando Şampiyonası öncesi son sınavını verecek.

Teknik direktör Ali Şahin yönetiminde 7'şer erkek ve kadın sporcudan oluşan milli takım kafilesinde Yunus Sarı ve Zeliha Ağrıs sakatlıkları nedeniyle yer almıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, "Dünya Şampiyonası bu yılın en önemli organizasyonu. Önümüzde 1 aylık bir süre kaldı. Sporcularımız bu önemli şampiyona öncesi son kez kendilerini görmek adına mücadele edecek. Aynı zamanda olimpik puanlar da toplayacaklar. Sporcularımızın İspanya'dan en iyi sonuçlarla döneceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

İspanya Açık'ta mücadele edecek sporcular şöyle:

Kadınlar: Filiz Ögel (46 kilo), Rukiye Yıldırım (49 kilo), Hatice Kübra İlgün (57 kilo), İrem Yaman (62 kilo), Nur Tatar Askari (67 kilo), Nafia Kuş (73 kilo), Sude Bulut (+73 kilo)

Erkekler: Deniz Dağdelen (54 kilo), Kemal Külük (58 kilo), Ferhat Can Kavurat (63 kilo), Hakan Reçber (68 kilo), Barış Dağ (74 kilo), Hasan Can Lazoğlu (87 kilo), Emre Kutalmış Ateşli (+87 kilo)

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :