Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası

Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası

Kupanın 6. ve son ayağı Mısır'da yapılacak


ANKARA (AA) - Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın 6. ve son ayağı, Mısır'da yapılacak.

Türkiye, Hurghada kentindeki kupanın son ayağında, 4 kişiden oluşan milli takımın yanı sıra 20 sporcuyla mücadele edecek. Milli takım, Semih Saygıner, Lütfi Çenet, Can Çapak ve Hakan İncekara'dan oluşacak.

Kupada bireysel olarak katılacak Türk sporcuların listesi ise şöyle:

Murat Tüzül, Murat Naci̇ Çoklu, Adnan Yüksel, Tolgahan Ki̇raz, Tayfun Taşdemi̇r, Ahmet Alp, Bi̇rol Uymaz, Gökhan Salman, Ahmet Bayatlı, Savaş Bulut, Mehmet Gören, Güngör Baştunalı, Ali̇ Kemal Günaydın, Manol Mi̇naoğlu, Ömer Karakurt, Gülşen Değener, Aki̇f Güvenmez, Savaş Güngör, Gökhan Uludağlılar, Bahatti̇n Gündoğdu.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takım sporcularından başarılı bir performans beklediklerini söyledi.

Mısır'ın ev sahipliğinde organize edilecek kupada son ayağın yapılacağını hatırlatan Ercan, "Milli takım olarak aynı kadroyla gidiyoruz. Milli takım haricinde 20 sporcuyla da bireysel olarak katılacağız. Murat Naci Çoklu'nun bir önceki kupada şampiyonluğu ve Semih Saygıner'in Dünya Şampiyonası'ndaki üçüncülüğü önemli sonuçlar. Bizim açımızdan başarılı bir ayak olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :