Düğünlerine yamaç paraşütüyle geldiler

Düğünlerine yamaç paraşütüyle geldiler

Kayseri'de, yamaç paraşütü pilotu damat ile gelin, hafızalarda kalıcı olmasını istedikleri düğünlerine tandemle geldi - Ali Dağı'ndan havalanarak yaklaşık 10 dakikalık uçuşun ardından düğünün yapılacağı çiftliğin yanındaki boş araziye inen çift, salona da

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, yamaç paraşütü pilotu damat ile gelin, düğünlerine "tandem" adı verilen çift kişilik yamaç paraşütüyle geldi.

Bir süre önce evlenmeye karar veren yamaç paraşütü pilotu Bahadır Erdoğan ile yüksek lisans öğrencisi Yasemin Tuna, hafızalarda kalıcı olmasını istedikleri düğünlerine yamaç paraşütüyle gelmeye karar verdi.

Gelinlik ve damatlıklarını giyerek, Ali Dağı'na çıkan Erdoğan ve Tuna, tandem ile uçuşa geçti. Yaklaşık 10 dakikalık uçuşun ardından düğünün yapılacağı çiftliğin yanındaki boş araziye inen çifti, burada arkadaşları alkışlar ve konfetilerle karşıladı.

Gelin Yasemin Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, heyecanlı bir deneyim yaşadıklarını söyledi. Çok eğlendiğini ifade eden Tuna, "Tabii biraz da korktum. Hava çıkışta biraz rüzgarlıydı ama eşime güveniyordum. Çok mutluyum." dedi.

Bahadır Erdoğan ise yaklaşık 7 yıldır yamaç paraşütü pilotluğu yaptığı kaydetti.

Eğitimini Kayseri Havacılık Kulübü ve Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda aldığını dile getiren Erdoğan, "Şimdi profesyonel olarak Fethiye Ölüdeniz'de pilotluk yapıyorum. Düğün arefesinde böyle bir plan gerçekleştirmek istedik. Hava da güzeldi. Dostlarımız, yakınlarımız da sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Güzel bir uçuştu." diye konuştu.

Erdoğan, eşiyle ilk kez uçtuğunu da sözlerine ekledi.

Daha sonra ATV'ye binerek düğünün yapılacağı salona geçen çift, kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :