Düğünde 'Ben sana yarım taktım, niye bana çeyrek taktın?' kavgası cinayetle bitti!

Düğünde 'Ben sana yarım taktım, niye bana çeyrek taktın?' kavgası cinayetle bitti!

Kocaeli'de iki aile arasında takı meselesi yüzünden çıkan kavgada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastaneden can veren 42 yaşındaki Gülten Şencan'ın eşi Y.Ş, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kocaeli'de iki aile arasında takı meselesi yüzünden çıkan kavgada yaşamını yitiren 42 yaşındaki Gülten Şencan'ın kocası, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKI KAVGASI HUSUMETE DÖNÜŞTÜ
Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Kocaeli'nin Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçen hafta iki aile arasında Kandıra'daki bir düğünde 'Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?' meselesi sebebiyle tartışma yaşandı. İki grup arasındaki gerginlik, daha sonra husumete dönüştü.

SİLAHLI ÇATIŞMADA AĞIR YARALANAN GÜLTEN ŞENCAN ÖLDÜ

Gruplar arasındaki husumetin büyümesi üzerine T.Ö. ve T.D. adlı iki kuzen, dün akşam saatlerinde karşı tarafın evine geldi. Burada çıkan silahlı kavgada T.Ö. ve T.D. ile diğer aileden Gülten Şencan (42) yaralandı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Gülten Şencan hayatını kaybederken, diğer 2 yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ÖLEN KADININ KOCASI TUTUKLANDI

Olayla ilgili ölen Gülten Şencan’ın kocası Y.Ş. ve H.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye çıkarılan zanlılardan H.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, koca Y.Ş. ise eşini öldürme şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw650416-05.jpgaw650416-03.jpgaw650416-02.jpgaw650416-01.jpgaw650416-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.