''DÜ Medya Ödülleri''

''DÜ Medya Ödülleri''

DÜ Girişimcilik Topluluğu'nca üçüncüsü düzenlenen medya ödülleri internet üzerinden yapılan oylamanın ardından, törenle sahiplerine verildi

DÜZCE (AA)  - Düzce Üniversitesi (DÜ) Girişimcilik Topluluğu'nca üçüncüsü düzenlenen medya ödülleri, internet üzerinden yapılan oylamanın ardından törenle sahiplerine verildi.

Kentteki bir otelde düzenlenen törende konuşan DÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilerin girişimiyle hazırlanan programın çok anlamlı ve güzel olduğunu söyledi. 

DÜ'nün değer üreten bir üniversite olduğunu vurgulayan Çakar, "Üniversitemizin girişimci, yenilikçi, aktif, dinamik, en genç yüzünün en güzel göstergesi Girişimcilik Topluluğumuzun 3. Medya Ödülleri Töreni'dir. Buraya katılan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İnternetten yapılan oylama sonucunda en iyi düet ödülü Hande Yener ve Berksan'a, en iyi erkek sanatçı ödülü Gökhan Türkmen'e, en iyi yönetmen ödülü Biray Dalkıran'a, en iyi haber spikeri ödülü Buket Aydın'a, en iyi şarkı İrfan Özata'ya, en iyi erkek single ödülü Özgün'e, en iyi kadın single Simge Sağın'a, en iyi spor programı ödülü TRT Stadyum sunucusu Ersin Düzen'e, tiyatro onur ödülleri ise Cihat Tamer ve Menderes Samancılar'a verildi. 

Programda ödül alan sanatçılardan Berksan, Gökhan Türkmen, İrfan Özata, Özgün ve Simga Sağın katılımcılara mini bir konser verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı