Drogba Müslüman mı oldu? Didier Drogba'nın son paylaşımı iddialara noktayı koydu

Drogba Müslüman mı oldu? Didier Drogba'nın son paylaşımı iddialara noktayı koydu

Fildişi Sahilli eski futbolcu Didier Drogba Müslüman olduğu duyuruldu. Galatasaray'da da forma giyen Drogba, sosyal medya hesabından iddialara böyle yanıt verdi: Din değiştirmedim ama...

Fildişi Sahilli eski futbolcu Didier Drogba'nın Müslüman olduğu açıklandı. Sosyal medyada büyük beğeni alan fotoğraflar viral olurken, Drogba son dakika paylaşımı ile iddiaları yalanladı. Drogba, "Bu hikaye viral oluyor ama ben din değiştirmedim" dedi

Fildişi Sahilli dünya yıldızı Didier Drogba'nın müslüman olduğuna dair sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflar gündem oldu. Bir dönem Galatasaray forması da giyen efsane futbolcu, Afrika'da yaptığı yardım çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirmişti.

Birleşmiş Milletler tarafından 2007 yılında "İyi Niyet Elçisi" seçilen Drogba'nın Müslüman olduğu haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu akşam sosyal medyada dua ederken çekilmiş fotoğrafları sonrası; "Drogba İslam'ı seçti", "Drogba Müslüman oldu" paylaşımları yapıldı. Hızla yayılan paylaşımların ardından yıldız futbolcu Twitter hesabından konuya açıklık getirdi.

44 yaşındaki Didier Drogba, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla, "Bu hikaye viral oluyor ama ben din değiştirmedim. Bu sadece benim köyümde ziyaret ettiğim Müslüman kardeşlerime saygı duruşumdu. Bir birliktelik anı. Herkese kucak dolusu sevgiler ve selamlar" diyerek din değiştirmediğini açıkladı.

drogbaa.jpg

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.