Dp Genel Başkanı Uysal:

Dp Genel Başkanı Uysal:

"Tarımı yok sayanlar, insanları açlığa mahkum edip büyük şehirlere göç ettirenler şunu iyi bilsin. İktidar da muhalefet de yanlışla yarışıyor"

UŞAK (AA) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Tarımı yok sayanlar, insanları açlığa mahkum edip büyük şehirlere göç ettirenler şunu iyi bilsin. İktidar da muhalefet de yanlışla yarışıyor" dedi.

Uysal, Uşak'ta partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin daraldığını ve nefes alamaz hale gelindiğini savundu.

"Bir yanda hukuksuzluklar diğer tarafta yolsuzluklar var" diyen Uysal, toplumun her kesiminin bu durumdan muzdarip olduğunu öne sürdü.

Türkiye'de dar gelirli kesimin büyük zorluk yaşadığını, iktidara geldiklerinde kayıt dışı ekonomi başta olmak üzere bir dizi projeyi hayata geçirerek bu kesimi rahata kavuşturacaklarını vurgulayan Uysal, şöyle devam etti:

"Tarımı yok sayanlar, insanları açlığa mahkum edip büyük şehirlere göç ettirenler şunu iyi bilsin. İktidar da muhalefet de yanlışla yarışıyor. Biz üreten bir Türkiye hedefliyoruz. 2008-2014 yılları arasında bizimle aynı kategoride olan ülkeler yüzde 5.5 büyürken biz sadece yüzde 3.3 büyüdük. Biz herkes için eşitlik, herkes için adalet diyoruz. Herkesin refah içinde yaşamını hedefliyoruz."

Konuşmanın ardından otobüsle kent turu atan Uysal, daha sonra Sivaslı ilçesine geçti. 

Kaynak:Haber Kaynağı