DP Adaylarını tanıttı

DP Adaylarını tanıttı

Demokrat Parti İl Başkanı Ali Seçmen Çevik, Mevlana meydanında düzenlediği basın toplantısında milletvekili adaylarını tanıttı.

Çevik, Kurucumuz Adnan Menderes'ten buyana Demokrat Parti, Adalet partisi,ANAP,D.Y.P Genel Başkanları bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için hizmet etmiş ve en önemli yatırımlarını da Selçuklunun başkenti Konya'ya yapmıştır.

Konya'nın bugün gururla iftihar ettiği Doğalgaz dönemin Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler tarafından getirilmiştir. Demokrat Parti, yine en önemli ve bu güne kadar hiçbir iktidarın yapamadığı Konya-Antalya yolunu yeniden inşa ederek, 7 saatten 4 saate düşmesini sağlamıştır. Konya, Ilgın, Ereğli Şeker'in kurulmasına kadar her yatırımda Demokrat Partimiz misyonunun imzası bulunmaktadır. 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in Başbakanlığı döneminde başlattığı Kop projesi ve yaptığı krom magnezit ve Seydişehir Eti Alimunyum fabrikaları, barajlar göletler sulama kanalları ve Selçuk Üniversitesi kazandırdığımız eserlerden bazılarıdır. İşte bu düşünce ile yola çıkan Konya İl Teşkilatımız, geçmişteki bilgi ve birikimlerini sanal siyaset yaparak değil, halka inerek en iyi şekilde yapacak kadrolar ile yeniden yollara çıkmıştır. Birbirinden değerli 14 Milletvekili adayımız ile, Konya'nın her bir karışını adım adım dolaşarak seçmenlerimizin karşısına geçip, yeniden şaha kalkmak için Konyalılardan yetki ve destek isteyeceğiz. Gerçek Türkiye'nin gündemini halkımıza anlatıp, onların sorunlarını bildiğimizi ve TBMM'sinde sorunların çözümü için gerekli projelerimizin hazır olduğunu anlatıp, çözümün Demokrat Parti'de olduğunu anlatacağız. Selçukluya, Başkentlik yapan Kadim Şehir Konya'dan Demokrat Parti ile Yeniden Türkiye'yi kurarak Şah'a kaldıracağımızın sözünü veriyoruz. Yeniden Türkiye için Demokrat Partiyi seçin” diye konuştu. Ferit Hepokur-Memleket