Dost Eli yardımları devam ediyor

Dost Eli yardımları devam ediyor

Yapmış olduğu yardım çalışmalarını öncelikle en yakın merkezden başlayarak ilçe, kasaba ve köylere ulaştıran Dost Eli Derneği görevlileri Taşkent, Akören ve Tuzlukçu’ da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

 Derneğin yurt içinde yürüttüğü yardım çalışmaları kapsamında ilçe ve köyleri gezen Dost Eli Derneği yardım ekipleri Taşkent, Akören ve Tuzlukçu ilçe merkezleri başta olmak üzere bu ilçelerin köylerinde yaşayan ihtiyaç sahipleri adına hazırlanan yardım kolilerini ulaştırdı.

Yapılan bu çalışmanın ardından bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SEÇER; “Bizler; İnancımız gereği yarım hurma dahi olsa paylaşma bilincini taşıyan kardeşlerimizin desteğini yanımıza alarak yıllardır maddi yoksunluklar içerisinde geçinmeye çalışan kardeşlerimize dost elimizi uzatmaktayız. Birbirinin derdiyle dertlenen iyi insanlar yaşadıkça yoksullukla gelen imtihan içerisinde olan kardeşlerimizin yüzünü güldürmeye onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mehmet SEÇER ayrıca; yapılan bu yardım çalışmalarının birbirini tanımayan insanlar arasında manevi bir köprü oluşturduğunu ve bu köprü aracılığı ile duası alınması gereken hasta, yaşlı, yetim ve çaresizlerin gönlüne gidildiğini söyledi.