Dost Eli Derneği gönüllülerinden anlamlı çalışma

Dost Eli Derneği gönüllülerinden anlamlı çalışma

Dost Eli Derneği gönüllüleri bayram öncesi anlamlı bir çalışma daha gerçekleştirdi

Yıllardır yapılan birçok çalışmada gösterdikleri gayretle gönüller kazanan dernek gönüllüleri “yaşayan tarih” diye adlandırılan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Kurban Bayramı öncesinde yapılan bu anlamlı ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Dernek Yön. Kur. Başkanı Mehmet SEÇER; “ Yıllardan beri birçok anlamlı çalışmada yer alan ve güçleri nispetinde unutulmaz güzelliklerin oluşmasına vesile olan gönüllü kardeşlerimiz bu bayram öncesi yaşlılarımızın yüzünü güldürdü. Kendi evlerinde bayrama özgü hazırlıklar yapan bu kardeşlerimiz geçmişimize ışık tutan adeta yaşayan bir tarih olan yaşlılarımızı unutmadı. Gönüllülerimiz bayram kültüründe önemli bir yer tutan ve misafire ikram edilmek için evlerde hazırlanan tatlı, börek ve yemeklerle yaşlılarımızı ziyaret etti. Yaşlılarımızın hatırlanmış olmanın duygusuyla yaşadıkları ve kelimelerin ifade edemeyeceği mutluluğa şahit olan bizler yarım hurma dahi olsa hayır işlemek için gayret gösteren bu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.   

Yaptığı açıklamanın ardından Kurban organizasyonu için Moritanya’ya giden Mehmet SEÇER bayram süreci içerisinde tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin farklı ülkelerde vekâleti alınan kurbanların kesiminin başında olacağını ve bu bayramın yeryüzüne huzur ve bereket getirmesini temenni ettiklerini söyledi.