DOSD Meram'dan 23 Nisan'a renkli etkinlik

DOSD Meram'dan 23 Nisan'a renkli etkinlik

Meram'ın özel çocukları, DOSD Meram'da düzenlenen renkli etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.

DOSD Meram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama heyecanını, özel çocuklar için düzenlediği anlamlı etkinlikle zirveye taşıdı. Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi, renkli bir programla dolu dolu geçen bir gün sunarak çocuklara unutulmaz bir bayram yaşattı.

Etkinlik kapsamında, sahneye çıkan çocuklar en güzel gösterilerini sergilerken, yüz boyama, palyaço ve maskotlar eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Özel çocuklar ve aileleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümünü de unutmadı; kutlamalara katılarak şarkılar söylediler ve eğlencenin tadını çıkardılar.

d1.jpg

Katılımcı veliler, DOSD Meram'ın sağladığı eğitim ve etkinliklerden son derece memnun kaldıklarını dile getirdiler. Programı muhteşem bulan veli Bengisu Keser, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Çocuklarımız için iyi ki DOSD Meram var" dedi ve çocukların bayramı doyasıya yaşadığını vurguladı.

Başka bir veli olan Esra Selin Sancar ise okulun genel olarak sunduğu eğitimleri ve özel olarak 23 Nisan kutlamalarını övdü. "Burada çocuklarımız aktifleşiyor ve sosyalleşiyor" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Azmi Ekin ise DOSD Meram'ı çok güzel bir hizmet olarak nitelendirirken, 23 Nisan etkinliğini de büyük bir organizasyon olarak değerlendirdi. "Burası için daha iyi bir hizmet olamazdı" diyen Ekin, çocuklarının burada mutlu olduğunu ifade etti.

d2.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da özel çocuklar başta olmak üzere tüm çocukların bayramını kutlayarak, DOSD Meram'daki etkinliğin önemine vurgu yaptı. Özel çocuklarla beraber bu anlamlı bayramı kutlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Kavuş, Gazi Mustafa Kemal ve Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını minnetle anarak, hemşehrilerinin bayramını kutladı ve TBMM'nin açılışının yıl dönümünün hayırlar getirmesini diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.